Gode biler - gode priser

Information
.
Forsiden
Hvem er vi?
Hvor bor vi?
Kontakt os
Pavabehandling
Lejebetingelser
Links
.
Biler og priser
.
Personbiler
Kassevogne
Priser
Gode råd
Kommende tilbud
.
:: Hvem er vi?

Fanø Biludlejning er en udvidelse af forretningsområdet for Fanø Autoværksted. På værkstedet har vi siden ’91 dagligt serviceret såvel ældre som helt nye modeller inden for alle bilmærker.

Værkstedet undergår løbende kontrol af både testudstyr og personale uddannelse såvel som værktøj og miljø, derfor har vi også nyligt fået mulighed for plads syn fra Applus+ (tidligere Statens Bilinspektion). Vi kan altså med rette påstå at Fanø Autoværksted lever op til alle de krav der stilles til et moderne værksted.

Siden 1998 har vi også undervognsbehandlet med PAVA, vi har via vores værksted set hvad rustbeskyttelse og mangel på samme kan gøre ved en bil, vi kan derfor varmt anbefale en undervogn og hulrums beskyttelse af din bil.

Det er pga. disse to bil relaterede service ydelser vi har udvidet med udlejningen, en PAVA behandling kræver altid min. 2 dage, og en større reparation kan også tit kræve at vore kunder skal undvære deres bil. Det behøves ikke mere, for hvad enten du ønsker at forebygge rust angreb eller skal have bilen repareret er der nu mulighed for at leje bil, af god kvalitet, til en yderst favorabel pris.

For at opnå ”stordriftsfordele” har vi senest udvidet med en afdeling i Esbjerg, således er det nu muligt både, at leje bil og indlevere din egen til PAVA behandling.

Siden efteråret 2014 har vi valgt at drosle ned for udlejningen så vi nu ikke længer er en biludlejning med PAVA Center, men et PAVA Center med udlejning, derfor har vi flyttet kontoret ud på Mådevej hvor vores PAVA center har haft til huse siden overtagelsen i 2007. Det har den betydning atr hvor vi før havde masser af biler til alle har vi nu færre biler som primært er til brug som låne biler for de 2 førnævnte - altså værkstedet og undervogncentret.

Stig Elm Møller

Fanø Biludlejning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hurtigt valg

Nyt tilbud

Læs mere - klik her
Fanø Biludlejning | Stig Elm Møller | Mådevej 80 | 6705 Esbjerg Ø | ' 7512 5400 / 2465 4890 | sem@fanoebiler.dk